Registrera dig gratis

Jag är en:
nästa »

Friends with benefits i den moderna världen

Dagens lösning för skapa ett tillfredsställande sexliv är friends with benefits. De uppfyller dina sexuella begär utan att för den skull stå i vägen för resten av ditt liv. Du behöver inte oroa dig för någon som vill lägga sig i din familj, ditt jobb eller ditt sociala liv. Tillsammans kan ni två lägga allt fokus på en sak - att ha bra sex- inte en livslång relation. Varför inte ge dig själv precis det som du vill ha? Det är exakt det som friends with benefits ger dig.

Förr i tiden såg världen annorlunda ut. Ekonomiska skäl, snarare än en önskan att få leva ut sina innersta önskningar, var anledningen till att tidigare generation inledde relationer. När du hade hittat den perfekta livspartnern kunde du helt enkelt bara hoppas på det bästa i sovrummet. Tack gode gud så är den tiden över. Att äldre kvinnor dejtar yngre män är mycket vanligare i dag än vad det var tidigare - och det är en stor fördel som vi har, om vi jämför med tidigare generationer, då det gäller att behålla ett bra sexliv. Du är inte begränsad till missionärsställningen, du kan testa facesitting utan att det känns konstigt. När du bestämmer över ditt eget liv kan du ta beslut som är viktiga för dig - och vi vet ju alla att sex är livsviktigt i en hälsosam livsstil. Free sex - alltså sex som inte förbundet med något annat än att ge varandra en härlig orgasm - är en modern idé. Sexual kompatibilitet är viktigt och det är ett område där vi inte längre bara "hoppas på det bästa". friends with benefits ger dig möjligheten att utveckla en kontakt som baseras på just det - sexual kompatibilitet. Vad skulle kunna vara bättre än just det?

Även du kan ha ett tillfredsställande sexliv

Tidigare generationer var tvungna att hoppas på tur och gå på sin instinkt för att hitta sexpartners - och med dessa partners medföljde ofta en rad förpliktelser. Att hitta friends with benefits i en adult chat är en modern lösning i en modern värld. När du är ung vill du inte stadga dig. Det här är tiden för utforskande och att ha kul - och det är exakt vad friends with benefits låter dig göra. Det är ingen hemlighet att sex kan bli tråkigt i en fast relation. Skulden ligger inte hos någon - det är verkligen omöjligt att behålla gnistan med samma person och samma sexteknik år efter år till slutet. En friendship with benefits tillåter dig att behålla dina emotionella relationer intakta samtidigt som du utforskar andra alternativ när det gäller sex. Till och med för människor, som normalt lever i seriösa relationer, kommer att befinna sig i perioder mellan olika förhållanden då de inte vill kasta sig in i en ny relation. F riends with benefits behöver inte heller vara något som du ägnar dig åt regelbundet. Du kanske bara eller frustrerad eller så jobbar din partner borta ofta.Ett one night stand är en bra lösning för det. Varför inte testa att ha en trekant tillsammans om du har en öppensinnad partner. F riends with benefits lättar på bekymren och gör ert sexliv tillfredsställande till och med när du vill ha en paus från vanliga relationer. Idéen är både upphetsande och praktisk - varför skulle du vilja ha något mer än så?

Mer

Image sourcesImage1 Kzenon - Fotolia.comImage2 Syda Productions - Fotolia.com